5 SEO ranking factoren

5 SEO ranking factoren

Uw zoekmachine ranking wordt beïnvloed door honderden verschillende dingen, maar relevantie is de belangrijkste.

Meer relevant zijn voor een zoekopdracht betekent dat je pagina hoger zal scoren, het lijkt duidelijk dat het niet helpt. In plaats daarvan moet u zich concentreren op de top 5 Zoek rangschikkings factoren.

1. artikel titel/trefwoorden

2. aantal woorden

3. interne links

4. Lees lengte

5. bouncepercentage

Er zijn twee categorieën van SEO ranking factoren: gebruikersgedrag en artikel inhoud.

Het is gemakkelijk om zich te concentreren op de tweede en vaak negeren mensen de eerste, ontbrekend als zijnde buiten de controle.

Als je boeiende content schrijft, blijven de lezers langer hangen en wordt je zoekpositie vergroten. Maar dat neemt de praktijk en de gegevens van uw lezers. In plaats daarvan, focus op de inhoud van het artikel. Met behulp van de top 5 ranking factoren u beginnen om het Google-algoritme te laten werken voor u.

1 gebruik van trefwoorden en titels om hoger te scoren op Google

Denk aan trefwoorden als wat je in Google zou typen, maar onthoud dat ze niet één woord zijn, maar zinnen.

Nadat je je onderwerp hebt gevonden, onderzoek je hoe mensen dat zoeken in Google. Gebruik deze zinnen in je titel en zorg ervoor dat het grammaticaal en interessant is. U ziet deze strategie in post titels rond het web.

2. Hoe lang moeten uw blogposts zijn?

Langer is beter. Een 2.000-Word-artikel zal hoger scoren dan een 500-Word artikel. Maar het betekent niet dat je je post met pluis moet uitbloven.

Een basisstructuur die zal helpen om lengte aan uw post toe te voegen zonder pluizig te zijn:

1. voldoen aan de belofte van het artikel recht aan het begin

2. Leg uit wat je naar het antwoord leidde

3. Breid het antwoord uit; Details geven

4. uitvullen van uw antwoord

5. beantwoord eventuele follow-upvragen die mensen kunnen hebben

Niet alleen zal dit uw artikel langer maken, het zal beter en meer informatief zijn.

3. Gebruik interne links

Link tussen verschillende Posts op je blog. Als je iets aanraakt wat je eerder hebt geschreven over link je lezers naar die pagina.

Identificeer uw favoriete of beste berichten. Voortdurend te linken. Dit vertelt Google om aandacht te besteden aan deze meer.

4. Lees duur is belangrijk

De vorige rangschikkings factoren waren onder uw controle. Niet zo voor deze.

Als mensen langer op je bericht blijven, zegt het aan Google dat dit een goed antwoord is op hun zoekopdracht.

Wanneer u een artikel boekt, controleert u het verkeer en ziet u of de Lees duur zinvol is voor de berichtlengte. Bewerk het als dat niet het is.

5. bouncepercentages

Bounce Rate meet hoeveel mensen je site hebben verlaten zonder naar een nieuwe pagina te gaan. Als de Lees lengte aangeeft hoe interessant een bericht is, meet het bouncepercentage het voor uw site.

Hoge bouncepercentages kunnen zijn voor berichten die niet worden gegeven op hun belofte of geen andere relevante berichten op uw site.

Corrigeer de trefwoorden en de titel als je een hoog bouncepercentage hebt vanwege de eerste. Zie voor de tweede wat verwante onderwerpen worden gezocht en schrijf een bericht. Net als bij de Lees lengte, meet u het bouncepercentage en Tinker.

6. laadsnelheid

Hoe snel uw site wordt geladen is een belangrijke zoekrangschikking factor. Gebruik dit hulpprogramma om de laadsnelheid te meten en problemen op te lossen.

Hoe lang duurt het?

Naar de eerste pagina van Google gaan, gebeurt niet ’s nachts. Je moet consequent en geduldig zijn, maar volg deze stappen en binnen zes maanden en tientallen berichten moet je hoog vliegen.

Lees meer blogs

Link Building-de basis

Link Building is een essentieel element voor SEO (Search Engine Optimization). In principe wilt u andere sites die relevant zijn voor uw branche om terug te linken naar uw website, zodat u meer websiteverkeer genereren, bereiken

Lees verder »

5 SEO ranking factoren

Uw zoekmachine ranking wordt beïnvloed door honderden verschillende dingen, maar relevantie is de belangrijkste. Meer relevant zijn voor een zoekopdracht betekent dat je pagina hoger zal scoren, het lijkt duidelijk dat het niet helpt. In plaats

Lees verder »

Gratis Offerte Aanvragen

Gemiddeld reageren wij binnen 3 uur op een aanvraag!