Betaald adverteren

Zeker weten helemaal bovenaan in Google

Met een betaalde google add advertentiecampagne (een vorm van SEA), zorgen wij dat u bovenaan komt te staan!

Een google add campagne zorgt er voor dat u bovenaan komt te staan en vele bezoekers gaat trekken, maar alleen als deze goed is uitgevoerd. Wij zorgen voor optimaal onderzoek en de beste uitvoering. Dit doen we met:

  • Gedegen onderzoek naar en analyse van zoektermen
  • Gedegen onderzoek Bepaling van de juiste google addwordsnaar en analyse van zoektermen
  • Ontwerp en uitzetting van de campagne
  • Ontwikkeling en monitoring van de strategie

Wat kan ItSucceeds u uit handen nemen met het ontwikkelen van een Google Add campagne?

Keyword onderzoek

Een gedegen analyse van veelgebruikte zoektermen door mensen die bij uw site willen uitkomen, waardoor bezoekers ook converteren in klanten.

Campagne Ontwerp

Wij ontwerpen uw add campagne en zorgen dat deze goed wordt uitgerold, zodat een klik op uw website ook daadwerkelijk interesse betekent.

Een sterke strategie

Doordat u per klik betaalt is een sterke strategie essentieel. Wij zorgen voor de beste resultaten met een goede prijsverhouding.

Zorg voor een professionele website met een groot bereik.
Uw bedrijf verdient namelijk het allerbeste!

Excellente functionaliteit

Uw site werkt altijd optimaal, met plug-ins van hoge kwaliteit die naadloos op uw systemen aansluiten. Professionele en goede codering.

Sterke content

De beschrijvingen op uw website zijn helder, duidelijk en SEO conform. Afbeeldingen dienen ter verduidelijking en ondersteuning van de content.

Optimale SEO

Door de broncodes, teksten en het linkprofiel te optimaliseren zorgen we dat uw site hoog in de zoekmachines komt en organisch groeit in haar bereik.

Stappen

Ons werkproces

1.png

In-Take

2.png

Onderzoek

3.png

Ontwikkeling

4.png

Resultaat

Resultaten van SEA

Een goede SEA campagne betekent dat u bovenaan komt in Google. Mensen die snel een oplossing zoeken in uw branche klikken u daarom sneller aan en converteren, door onze sterk gebouwde site, in tevreden klanten. Als er gedegen onderzoek is gedaan zijn de resultaten en conversie hoger zonder hogere kosten. Dat wilt u toch ook?

Achieved

Loaded

Done

Onze oplossingen combineren

Een sterke en effectieve SEA campagne sorteert alleen het gewenste resultaat als uw website sterk genoeg is. Laat ons daarom uw website onder handen nemen!

Naast een Google Add campagne wilt u natuurlijk ook dat uw merk sterk staat op Sociale Media. Schakel ons daarom in voor een sterke en gerichte Sociale Media Campagne!

Interested To
Get Our Featured Service

Previous Projects

Our Case Studies

Client’s love

Love from Clients

small_c_popup.png

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Offerte Aanvragen