Facebook Ads

Meer Sales Met Facebook Marketing

Wie gebruikt het nou niet tegenwoordig.. Facebook! Dagelijks gebruiken zon 2,23 miljard mensen dit wel bekende platform. Hoe zou het dan zijn als met de juiste targeting, jouw advertentie bij de juiste persoon komt.

Jouw business opschalen naar een hoger niveau!

Wij hebben een geteste en bewezen methode om jouw business op te schalen naar een hoger level. Zo hebben wij al ruim 300 ondernemers geholpen met hun website, webshop en het verhogen van hun omzet & website bezoekers!

Hoe werkt onze Facebook Marketing Strategie?

Evaluatie
Offerte
Akkoord
Test Fase
Optimaliseren
Look a Like
Retargeting
Opschalen

Kennis maken

We maken kennis met elkaar. Wij horen graag aan wat uw product of dienst is waarmee u meer sales of leads wilt genereren.

Wij overleggen een prijs

Na de evaluatie maken wij een concrete prijsopgave om jouw onderneming te helpen met groeien en binnen no-time sales/leads te genereren

Opzetten strategie

Als je akkoord gaat met de prijs dan kunnen we vrijwel meteen aan de slag. Wij samen een business account op waaraan wij gekoppeld worden.

3 Dagen Testen

De eerste drie dagen gaan wij doelgroepen testen. Alle winnende doelgroepen kunnen we uiteindelijk opschalen. De break even doelgroepen gaan we uitsluiten.

Optimaliseren en Uitbouwen

De optimalisatie fase houd in dat wij de winnende doelgroepen kunnen uitwerken en opschalen. Uiteraard gaan we ook weer door met nieuwe doelgroepen testen.

Look a Like Targeting

Op basis van alle data die we hebben, kunnen we starten met look a like. Facebook zoekt mensen die het meest overeen komen met jouw klanten.

Haal bezoekers terug

Met retargeting halen we bezoekers terug naar jouw website. Zij kennen jouw website en naam al waardoor ze al sneller een vertrouwd gevoel bij je krijgen.

Het € 1K Plafond Doorbreken

Opschalen en binnen 24 dagen het € 1K Plafond per dag doorbreken. En zo snel mogelijk de winnende doelgroepen en advertenties opschalen!

Jouw business op auto pilot.

Nieuwe orders binnen halen op auto pilot! Zelfs wanneer je slaapt  krijg je nieuwe bestellingen binnen! Wij leveren alle fysieke inspanning, jij zorgt voor de order verwerking en costumer support. 

Een passief inkomen genereren dankzij onze beproefde Facebook Marketing Strategie. Wil jij hier ook meer over weten? Vraag dan geheel vrijblijvend om een gratis offerte.

Gratis Offerte Aanvragen

Gemiddeld reageren wij binnen 3 uur op een aanvraag!